Cursussen

Computertypen

De kennis van de computerprogramma’s zijn belangrijk maar om hier handig in te worden is een cursus computertypen iets wat u zeker heeft moeten doen. Op vele manieren komt men tegenwoordig in aanraking met een computer. Daarom is het nu belangrijk om het toetsenbord op de juiste manier te leren bedienen. Via een toetsenbord en muis moet men immers communiceren met de computer. Een cursus blindtypen past daarom in het pakket computervaardigheden, dat een leerling van deze tijd zou moeten beheersen. Met trots presenteren we dit jaar ons nieuwe online typeprogramma. Dit programma staat midden in de belevingswereld van deze tijd, is zeer interactief, volledig online en heeft een unieke begeleider module.computertypen

Voordelen van deze methode zijn:

  • Spelenderwijs leren blindtypen
  • Je kunt overal oefenen via internet
  • Er wordt opgeleid tot een snelheid van ± 120 aanslagen per minuut
  • Veel aandacht voor houding en vingerzetting
  • Unieke begeleider module
  • Mogelijkheid om niveau per leerling te differentiëren, denk aan dyslexie leerling
  • Proefles is mogelijk.

De leerling wordt online begeleid en daarnaast zijn er minimaal 10 contactmomenten. Tijdens de contactmomenten letten we speciaal op houding en de vorderingen van de leerling. De contactmomenten zijn in Leek, Roden, Marum, Zuidhorn, Aduard, Grootegast en gemeente Groningen. Op aanvraag is een andere locatie ook mogelijk! De cursus duurt ongeveer 5 maanden en wordt afgesloten met een examen. Het cursusbedrag is slechts € 160,00.

Ook kunt u ervoor kiezen om de cursus 6 maanden alleen online te volgen met 2 contactmomenten voor het cursusbedrag van slechts € 100,00

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Klik hier om een e-mail te sturen of neem telefonisch contact op met 0594-514765.

 

Windows, Word en Excel

In bijna elke branche komt u in aanraking met een computer en de daarbij behorende programma’s. Door efficiënt te werk te gaan en meer tijd over te hebben voor andere zaken is een goede kennis van Windows, Word en/of Excel een belangrijk gegeven. Door de programma’s te kennen zal het gebruik en werk u gemakkelijker afgaan en verlaagd dit de werkdruk. De cursussen over deze programma’s worden op maat gegeven. Mocht u vragen hebben over de duur en/of inhoud van de cursus dan kunt u dit bespreken met uw begeleider.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Klik hier om een e-mail te sturen of neem telefonisch contact op met 0594-514765.

 

Windows